Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Kanceláře Accenture s keramickými světly od Marset

8/7/2019

Dvojice administrativních budov v pražských Holešovicích tvoří první etapu projektu Visionary od studia Jakub Cigler Architekti. Light Works dodal svítidla do sídla společnosti Accenture i venkovní osvětlení obou budov.

V interiéru společnosti Accenture najdeme originální keramická svítidla Pleat Box od Marset zavěšená nad pultem ve firemní kuchyňce.

Hliněná barva hravě kontrastuje s čistým, moderním pojetím kuchyně, zároveň materiálově doplňuje cihlové obložení barového pultu.

Uskupení více svítidel v různých tvarech vytváří nad dlouhým stolem kompozici, která celý pult dokonale a rovnoměrně nasvítí.

V exteriéru budov Visionary je pak použito několik typů venkovních svítidel od německého výrobce Bega. V odpočinkovém atriu venkovní sloupová svítidla pro celkové osvětlení, malá zápustná svítidla zabudovaná ve velkoformátových květináčích nebo sloupková svítidla osvětlující běžecký ovál na střeše jedné z budov.

Autor projektu: Jakub Cigler Architekti

Foto: Filip Šlapal, Milan Mošna

No items found.
související svítidla