Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Pokud hledáte přenosnou LED lampu….hledejte u značky Zafferano

4/3/2024

S cílem představit estetický půvab italského designu a jeho funkčnost založil benátský designér Federico de Majo značku Zafferano. Od svého založení v roce 2001 se značka profilovala jako společnost, která díky svým zkušenostem a hodnotám, s úctou k řemeslným mistrům a kontinuitě s minulostí, představuje prostřednictvím svých kolekcí cit pro kulturní a přírodní krásy Itálie.  

Zafferano je také značkou zvídavou po inovacích a nových technologií, na základě čehož vznikla divize lamp Lampes-à-porter. V souladu s filozofií Světlo je poezie a emoce, které si můžete vzít s sebou do každé místnosti a na každé místo, vytvořil Federico de Majo kolekci inovativních LED lampiček, které jsou přenosné, dobíjející, vhodné do interiéru tak exteriéru a splňují současné trendy. Kolekce je doplněná o nová svítidla, která mají jedno společné – umožní svému majiteli pohybovat se a žít s větší svobodou, intenzitou a naplněním.  

OFELIA  

Ofelia je minimalistická stolní lampa s čistými liniemi a paměťovou funkcí. Lampa je k dispozici ve dvou provedeních – mini a micro, a k dispozici je v široké škále rozmanitých barev. Dotykové ovládání na hlavě umožňuje zapnutí/vypnutí, stmívání a volbu barevné teploty světla. Vybavena je zároveň paměťovou funkcí stmívače, která nastavuje intenzitu světla a pamatuje si kroky stmívání.  

POLDINA REVERSO

Poldina Reverso je nenapodobitelná stolní lampa patřící do rodiny lamp Poldina. Netradiční provedení nikdo nečeká. Doplněná je víceúčelovým zásobníkem, který lampu promění v multifunkční objekt.  Poldina Reverso je přenosnou lampou, držákem na tužky, zásobníkem na pamlsky nebo květináčem. Poldina se dokáže jednoduše proměnit v cokoliv potřebujete.

SUPER O

Super O je kolekce elegantních přenosných lamp, jejíž design pochází ze Studia Kairos. Osvětlovací systém lampy je složený ze světelného modulu, který se díky příslušenství mění na nástěnnou, závěsnou a stolní lampu. Díky tomu, že je osvětlovací modul připevněn k rámu svítidel pomocí magnetu, může se otáčet o 360°, což umožňuje usměrňovat tok světla.

No items found.
související svítidla
No items found.