Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Bega – náš nový expert na venkovní osvětlení

23/3/2016

Bega a exteriérová svítidla jsou pojmy, která si zkrátka rozumí. Tato německá společnost se na jejich výrobu a vývoj specializuje již více než 60 let.

Za tu dobu se stala uznávaným odborníkem na poli venkovních osvětlení a rovněž stála u zrodu mnoha kritérií, které se dnes používají pro posouzení jejich kvality. Dokonale znají sílu klimatických vlivů, kterým jsou svítidla v exteriéru vystavena. Své produkty vyrábí tak, že vlivům extrémních podmínek odolávají, jako žádné jiné. My jsme velice rádi, že můžeme tuto značku přivítat v našem portfoliu.

Produkty Bega se vyznačují výjimečnou kvalitou, precizním zpracováním a moderními technologiemi, zaručenými léty zkušeností v oboru. Jejich poznávacím znamením je čistý minimalistický design s důrazem na detail.

V sortimentů společnosti najdete zapuštěná i přisazená exteriérová svítidla, určená k umístění na stěnu, na strop i do země. Dále sloupková svítidla, reflektory, bazénové a podvodní osvětlení i pouliční lampy. Zkrátka kompletní sortiment, který si osvětlení exteriéru žádá. Moderním a sofistikovaným způsobem nasvítí budovy, fasády, průchody, zahrady, chodníky, pěší zóny, příjezdové cesty, umělecká díla, bazény i fontány.

No items found.
související svítidla
No items found.