Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Designová svítidla Jaima jsou inspirovaná beduíny

29/1/2018

Novinkou z dílny katalánské firmy Marset je série textilních svítidel Jaima, navržených po vzoru severoafrických beduínských stanů designérem Joanem Gasparem.

Tato designová látková svítidla jsou určená k vnitřnímu i venkovnímu použití. Nabízí varianty závěsných svítidel i stojacích lamp vždy v několika provedeních. Volit je možné velikost stínidla, od 43 po 71 cm v průměru, jeho barvu i výšku a typ uchycení ramene stojací lampy.

Barevná paleta stylových svítidel Jaima se drží v tlumených přírodních odstínech. Na výběr je jemná béžová, písková, tmavě zelená a modrá barva. Každá z nich podtrhuje přírodní charakter svítidla a ve spojení s režnou tkaninou dodává svítidlu Jaima etno styl.

Exteriérová varianta svítidla se perfektně hodí k venkovnímu posezení, na terasu nebo do zahrady. Vnitřní verze zase do stylových interiérů.

No items found.