Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Nepodceňujte osvětlení interiéru. Při výběru se poraďte s odborníky

25/8/2020

Osvětlení je nedílnou součástí každého interiéru. Málo si však uvědomujeme jeho důležitost a to, jak na nás světlo působí. Výběrem správného osvětlení můžete vdechnout místnosti nový život, podtrhnout interiér a povznést jej o úroveň výš. Naopak v nedobře osvětleném prostoru se budeme cítit nepříjemně a může se i negativně podepsat na našem zdraví.

S výběrem interiérového osvětlení si nechte poradit. Je to složitá disciplína

S osvětlením přicházíme do styku prakticky každodenně, aniž bychom jeho účinkům a dopadům věnovali bližší pozornost. Ve skutečnosti bychom měli být při výběru nového osvětlení velmi důslední, neboť jde o komplexní problematiku, kterou není radno podceňovat.

S hledáním optimálního řešení pro váš dům, byt i komerční prostor vám ochotně v Light Works - světelném studiu a showroomu v pražských Nuslích pomůžeme. Zakladatelé a majitelé Sára Maletičová a Pavel Boháč se však dle svých vlastních slov za prodejce nepovažují. Mnohem pohodlněji se cítí v roli poradenského studia, v němž je prodej až závěrečným krokem celého procesu. Během něho se zákazník seznámí s různými typy osvětlení a na základě svých požadavků a představ následně ve spolupráci se světelným technikem vyberou nejvhodnější světelné řešení.

V Light Works se můžeme pochlubit mnoha realizacemi, mezi něž patří například osvětlení v rezidenčních projektech v pražském Paláci Dlážděná ve spolupráci s PSN, horském apartmánu ve Špindlerově Mlýně od atelieru Conceptor nebo třeba nejnovější projekt od studia SMLXL. Zúročili jsme bohaté zkušenosti také například při osvětlování firemních prostor společnosti Eurowag navržené studiem desk architekti.

Navštivte showroom, v němž se světla neztrácí, ale vynikají

V běžných prodejnách svítidel se zákazník mnohdy nedokáže pořádně zorientovat. Světla jsou naskládaná těsně vedle sebe, čímž dochází k obtížnému estetického vnímání jednotlivých modelů. Zákazník tak pořádně nemá šanci posoudit, zda vybraný model skutečně naplňuje jeho představy.

V Light Works jsme se však vydali opačnou cestou, což je patrné už při vkročení do prostorného showroomu, který nedávno prošel rozsáhlou rekonstrukcí ve spolupráci s designérem Petrem Hákem. Přestavba dala vzniknout jedinečnému loftovému prostoru, v němž jsou světla umístěná ve speciálních boxech, díky čemuž si vzájemně nekonkurují, vynikne také světelný efekt každého svítidla a zákazník si může vytvořit jasnější představu, jak bude světlo vypadat u něj doma.

Poznejte originální design interiérového osvětlení od uznávaných světových výrobců

Po vstupu do našeho showroomu se před vámi otevírá široká nabídla svítidel od předních světových značek, které společnost Light Works na české trhu zastupuje. Nachází se mezi nimi například katalánský výrobce dekorativních svítidel Marset, pro něhož je typická kombinace originálních materiálů a tvarů s jednoduchostí a až střízlivostí v přístupu.

V portfoliu nechybí ani svítidla dánského výrobce Fritz Hansen, která zaujmou severským designem. Příznivci minimalisticky vyhlížejícího osvětlení a nejnovějších technologií ocení výběr z nabídky belgické společnosti Delta Light, zatímco zastánci tradičního designu by neměli přehlédnout svítidla Bega, kombinující kov a sklo.

No items found.
související svítidla
No items found.