Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Novinky letošního roku u značky Marset plné barev

1/3/2023

Katalánský výrobce dekorativních svítidel Marset je znám pro své rozmanité a originální designy, které v sobě snoubí dekorativní faktor s jednoduchým až střízlivým přístupem. Pohled, jakým MARSET na světlo nahlíží, jej odlišuje od ostatních. Příkladem toho jsou nové tvary a barevné odstíny interiérových svítidel PLEAT BOX a TAM TAM.

 

PLEAT BOX

Aplikace digitálně navrženého záhybu látky na keramiku. Tak vznikla lampa Pleat Box, jejíž výsledkem je design, který vyjadřuje krásu materiálu, tvarů a textury. Každá lampa z této kolekce je vyrobena z keramiky, tradiční ruční metodou v rodinné dílně ve Španělsku.

Spojení hlíny s různými smalty umožnilo španělskému mistru keramiky a designérovi Xavieru Mañosovi objevovat nové světelné efekty a použít různé povrchové úpravy vnitřní strany lampy: zářivě bílý smalt a verzi s 24 karátovým pozlacením, která vyzařuje mimořádně teplé světlo. Svítidla jsou dostupná ve 4 průměrech – 115, 210, 340 a 440 mn v bílé, šedé, okrové, tmavě zelené a černé barvě v různých kombinacích vnitřní části svítidla s bílou nebo zlatou glazurou.

Designér si pohrál s novými odstíny stínidel a pro letošní jaro přichystal lahvově zelenou a okrovou, které rozšiřují možnosti v kombinování svítidel, dle jejich velikosti, tvaru a barvy.  

Kolekce Pleat Box vzdává hold a úctu k řemeslnému zpracování, mistrovství tradiční keramiky a nápaditosti designu.

 

TAM TAM

V kolekci závěsných svítidel Tam Tam ukazuje talentovaný designér Fabien Dumas svůj um pro inovace. Spojuje různá svítidla do jednoho a umožňuje tak zářit světlu libovolným směrem.

Rozsáhlá kolekce Tam Tam, do které patří závěsná, nástěnná a stojací svítidla, byla navržena již před deseti lety a už tehdy slavila velký úspěch. Kolekce byla hravá a nápaditá, dynamická pro svou konfiguraci a výrazná svými barvami. Svítidla se nově dočkala aktualizace barev a tvaru, které nabízí zcela nové možnosti. Lesklé povrchy se změnily na polomatné a přibyly nové, jemnější barvy, včetně modrošedé a khaki u centrální lampy a stříbrno šedé a olivově žluté u satelitních lamp.

Tam Tam se zcela jistě posouvá kupředu ve všech možných směrech, a především kombinace barev je to, co celek harmonizuje.

No items found.
související svítidla
No items found.