Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Osvětlení zahrady, terasy nebo balkónu

16/7/2020

Léto je časem, který rádi trávíme na zahradě, terase nebo třeba jen balkóně. Aby byly chvíle strávené venku stejně příjemné i v podvečer, je potřeba navodit atmosféru. A to lze nejlépe správně zvolenými světly.

Přírodní materiály

Venkovní stojací lampu Jaima navrhl designér Joan Gaspar po vzoru severoafrických beduínských stanů. Textilní látkové stínidlo decentně propouští světlo a lehce se pohupuje ve větru. Přírodní charakter tkaniny dává svítidlu etno styl. Svítidlo je určeno do exteriéru, na venkovní terasy, zahrady či balkony.

Středomořská inspirace

K vytvoření venkovního svítidla Santorini inspirovaly studio Sputnik rybářské lucerny. Svítidlo je variabilně sestavitelné z téměř libovolného počtu stínidel, barev i směrů. Stínidla se vyrábějí v bílé, šedé a hořčičné barvě. Různé kombinace tak zajišťují dostatek přímého i nepřímého světla. Kolekce exteriérových luceren Santorini díky tomu vyniká úžasnou variabilitou. Svítidla mohou být zavěšena ze stropu, jednotlivě i jako seskupení, upevněna na girlandě, připevněna ke zdi nebo fungovat jako stojací lampa. Záleží na tom, jaké zvolíte příslušenství.

Přenosné a stylové

Lehká, přenosná, stylová. Taková je venkovní stolní lampička FollowMe z dílny designérky Inmy Bermúdez. Originální designovou lampičku FollowMe tvoří prakticky tvarovaná dubová rukojeť, umožňující vzít ji kamkoliv s sebou, na terasu, na zahradu, pod stan, na jachtu nebo na večerní procházku. Díky náklopnému stínítku z matného bílého polykarbonátu vyzařuje měkké světlo a navodí příjemnou atmosféru. Lampička je vybavena LED zdrojem, který je možné stmívat na tři různé úrovně. Díky tomu vydrží svítit až 20 hodin. Součástí balení je USB kabel, pomocí něhož se lampička nabíjí.

No items found.