Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Slavnostní otevření showroomu Light Works po rekonstrukci

9/10/2018

První říjnový týden proběhlo slavnostní otevření našeho kompletně zrenovovaného showroomu svítidel v Nuslích. Jsme velice rádi, že jsme u nás mohli v tento den přivítat mnoho našich přátel, obchodních partnerů i zákazníků a že jsme se s nimi mohli podělit o radost z našeho nového showroomu.

Posledních několik měsíců a týdnu jsme pracovali nejen na proměně prostoru, ale i tváře značky jako takové. Věříme, že změny, které jsme provedli, ať už celková proměna prostoru nebo omlazení vizuálního styl, včetně loga, sloganu, fontu apod. budou naši značku dobře reprezentovat.

Nový prostor pro prezentaci svítidel v bývalé textilní továrně v Nuslích pro nás navrhl designér Petr Hák, který vycházel z dispoziční ideje architekta Jana Fouska z ateliéru FADW. Náš požadavek na sofistikovanou a originální prezentaci rozmanitých druhů svítidel vyřešil systémem „knihoven“, ve kterých má každé svítidlo své vlastní místo, vzájemně si nekonkurují a vyniknou také světelné efekty jednotlivých svítidel. V tuto chvíli v našem showroomu najdete na 60 druhů svítidel, tvořících mozaiku španělského, belgického, dánského či italského designu, které reprezentují značky Marset, Delta Light, Lightyears, Zafferano, Bega, Delightfull či Tonone.

Nový vizuální styl společnosti dostalo na starosti kreativní Rising Studio, které pro nás vytvořilo nové logo, claim i ikony svítidel.

Slavnostní večer hostům zpříjemnili speciality španělské kuchyně a kreativní workshop kaligrafie, který zajistilo naše oblíbené stylové papírnictví Kaš-mi-daš.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří nás v naší práci podporují a rovněž i vám všem, kteří jste se slavnostního zahájené provozu našeho showroomu zúčastnili.

Za fotky z akce děkujeme Mírovi Břešťákovi.

No items found.
související svítidla
No items found.