Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Nová křišťálová svítidla od značky Bomma

Nová značka křišťálových svítidel Bomma

Mistrovství v průzračnosti, potěšení, krása a emoce-to přináší značka Bomma, která se nově stala součástí našeho portfolia. „Největší výzvou je pro značku touha po dokonalosti a překračování limitů“. Proto neustále testuje hranice své i sklářského oboru, stejně jako my.

Sklárna Bomma je unikátem ve svém oboru. Velice brzy si po svém založení v roce 2012 dokázala vydobýt silné renomé ve svém oboru a okouzlila svět svými ručně foukanými svítidly.

Bomma se zrodila v historickém českém regionu se staletým sklářským dědictvím, na který s lehkostí sobě vlastní navázala. Opírá se o tradice českého skla a její výrobky kombinují moderní design, tradiční řemeslo a oddanost kvalitě.

Značka od svých prvopočátků spolupracuje s talentovanými designéry napříč světem a českými špičkovými skláři, kterým umožňuje promítat do svých návrhů ty nejodvážnější vize a přetvářet ve skutečnost.

Dokázala to hned při první příležitosti, kdy se značka představila světu, a to unikátní kolekcí Tim. Ta uvedla značku mezi světové lídry světelného designu. Inspirací ke vzniku dech beroucí kolekce byla spolupráce s proslulým režisérem Timem Burtonem na jedné z jeho výstav. Monumentální svítidla vzešla z tvarů poklopů na Burtonova umělecká díla a pojí v sobě působivost minimalistického designu s největším sklářským mistrovstvím volně foukaného skla, které je bez použití forem při těchto rozměrech a váze doslova hraničním.

Fascinující krásu přírody na stéblech trávy přibližuje kolekce Dew Drops. Kolekce závěsných svítidel vypráví o elementární kráse přírody, která nepřestává fascinovat, i o rose třpytící se na úzkém listu trávy. Inspirací pro vznik originální kolekce byl důvěrně známý, přesto okouzlující tvar kapek rosy. Proto křišťálové objekty dokonale přiléhající na ručně šité pásy z inovativního materiálu vynikají precizními detaily a nabízejí mimořádně estetický zážitek.

Další kolekcí značky Bomma stojící za zmínku jsou rafinovaná svítidla Shibari. Díky odvážné estetice může být tato kolekce, jež je vyrobená z ručně foukaného křišťálového skla uvězněného v pevné síti uzlů, právem považována za umělecký objekt. Ať už jako solitér nebo jako seskupení připomínající umělecké dílo.

Artových děl, vyrobených ručně z českého křišťálového skla, najdete u značky Bomma nevídaný počet. Nechte se jimi oslnit.

 

Zmíněné kolekce, ale další novinky najdete v kolekci Bomma.

 

No items found.
související svítidla
No items found.