Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Designblok 2019

22/10/2019

Designblok 2019 je minulostí a my bychom vám tímto chtěli poděkovat za návštěvu. A ti, kteří osobně projít expozice v Průmyslovém paláci nestihli se mohou alespoň těmito obrázky přenést do atmosféry největší přehlídky designu u nás, kde jsme představili novinky od Marset, stolní lampy Bolita a závěsná svítidla Milana, poutající na sebe pozornost pohybem.

Bolita klouže po podložce

Stolní lampa Bolita svým organickým tvarem přímo vybízí k dotyku. Posouváním opálového difuzéru po podložce se svítidlem nejen hýbete, ale také jej tím stmíváte na různé úrovně podle toho, kam jej zrovna posunete. Důvtipný systém v sobě skrývá LED modul s neobyčejným světelným efektem. Stolní lampička je k dispozici v bílé nebo šedé barvě podložky z oceli, vždy s poloprůsvitným bílým difuzérem z opálového skla.

Milana se hýbe pomocí protizávaží

Modulární systém zavěšení s protizávažím umožňuje se závěsnými svítidly Milana hýbat v horizontálním i vertikálním směru. V nabídce jsou jako samostatné válečky nebo ve verzi s cylindrem. Svítidla jsou vybavena LED zdrojem o výkonu 8,3 W. Všechny typy svítidel nabízí bílou nebo černou barvu. Vzájemně se dají libovolně kombinovat a vytvářet tak kompozice.

No items found.