Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Osvětlení pro život venku

22/3/2023

Venkovní osvětlení může mít velký vliv na vzhled a atmosféru vaší terasy nebo zahrady. Nejenže vám umožní užívat si venkovní prostor i po setmění, ale může dodat vašemu domovu nový styl a zajišťuje pocit bezpečí, proto je dobré promyslet, jaká konkrétní místa a z jakého důvodu potřebujeme osvětlit.

Zahrada v dokonalém světle

K oblíbenému způsobu nasvícení prostor kolem domu, chodníků, zahradních cestiček nebo příjezdových cest patří sloupková svítidla. Jsou elegantní, praktická, šetří energii s LED zdrojem osvětlení a mají téměř neomezenou životnost. V naší nabídce najdete například sloupkové svítidlo OBLIX, jehož unikátní architektonický design a možnost výběru různých výšek má za následek maximální šíření paprsku a výkonnou hru se světlem nebo řadu 77237 od německé značky Bega.

V určitých částech zahrady lze použít bodová a nástěnná svítidla, které zvýrazní oblíbené prvky, vzrostlé stromy, keře, fontány nebo skalky. Ideální k takovému použití jsou bodová světla Spix od Delta Light, Palosanto od Marset nebo kompaktní reflektory Bega.

 Naopak závěsná svítidla jsou skvělým způsobem, jak zajistit jemnější a ambientnější osvětlení v prostorách jako jsou místa k sezení a jídelní stoly.

Terasa a balkón pro pohodové večery

Na terase můžete používat světla, jako jsou lucerny kde zvýraznění nábytku a dalších dekorativních prvků. Mezi trendy poslední doby patří přenosné LED lampičky, ktré jsou lehké, stylové a vzít je můžete kamkoliv s sebou. Ideální přenosnou lampičkou je například FollowMe, se kterou jednoduše osvítíte svůj svět bez nutnosti elektřiny a zástrček.

Pohodovou atmosféru vašeho interiéru můžete přenést i ven, a to jednoduše pomocí svítidel Santorini zavěšených na girlandě nebo použitím stojacích lamp Cala nebo Jaima P od katalánského výrobce Marset.

Existuje mnoho možností, jak vytvořit útulnou atmosféru i po setmění kvalitním, současným a odvážným designem exteriérového osvětlení. Stačí se jen inspirovat.

No items found.
související svítidla
No items found.