Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Marset - místo, kde je světlo doma

10/9/2020

Nové sídlo společnosti Marset, ve čtvrti Terrassa, 20 km od Barcelony je dílem architekta a interiérového designéra Stafana Colliho. Kombinuje funkčnost s estetičností tak, aby zde místu vládla jedinečná atmosféra a charakter.

Marset je nejen místem, kde pečují o světlo, ve svém novém sídle se starají především o své zaměstnance. Přijměte naše pozvání a nahlédněte za oponu továrny na světlo.

Nový prostor s celkovou rozlohou 11 000 čtverečních metrů, býval původně výrobnou čokolády. Architekt Stefano Colli zde vytvořil místo na pomezí showroomu a pracoviště, které klade důraz především na pracovní atmosféru. Různé prostory, od výroby, přes sklad, kanceláře až po showroom spolu koexistují v harmonii. Ne díky jednotnému stylu, ale spíše díky duchu místa.

Samotná svítidla, která Marset vyrábí jsou nejlepší ukázkou univerzálnosti, dokáží stejně dobře fungovat v reprezentativních prostorách stejně jako tam, kde je potřeba technické osvětlení. Ve výrobě našla své místo gigantická svítidla Soho, která celý prostor dostatečně osvětlí a perfektně zapadají do industriálního konceptu.

Multifunkční venkovní prostor je určený pro setkávání, stravování, relaxaci i firemní meetingy. V zahradě navržené v tradičním středomořském stylu se mísí prvky katalánské keramiky s dřevěnými detaily. Světelně ji doplňuje kolekce venkovních svítidel Marset v čele se svítidla Jaima v boho stylu nebo opět světly Soho, tentokrát ve venkovním provedení.

Kanceláře jsou srdcem podniku, všechna oddělení jsou soustředěna okolo centrálního schodiště a plynule na sebe navazují. Management, obchod, technické oddělení i zasedací místnosti propojuje jednotící dubová podlaha, která zde navozuje téměř domácí atmosféru.

Skrze všechny elementy a architektonické pojetí reflektuje továrna hodnoty společnosti Marset - design, kvalitu, inovaci, udržitelnost, trvanlivost a autenticitu. Nový funkční prostor si klade za cíl zlepšit pracovní prostředí lidí, kteří zasvětili svůj profesní život společnosti Marset.

No items found.