Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analýze návštěvnosti a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

ZPĚT
rozsvítit web
zhasnout web

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

aktuality a tipy

Průvodce po designovém osvětlení se značkou Marset

30/8/2023

Nové kolekce katalánského výrobce Marset jsou plné skvělého designu čekající jen na to, až ho objevíte. Nejpozoruhodnějším aspektem aktuálních kolekcí je podmanivá souhra přírody a sofistikované estetiky, o které se sami přesvědčíte.

Dekorativní svatozář

Venkovní lampa Palosanto je decentní, aniž by zacházela k minimalismu, a disponuje mimořádně flexibilním a všestranným řešením pro přímé venkovní osvětlení. Návrh sloupkového svítidla pochází z pera Christopha Mathieu, jehož design je ztělesněním naprosté jednoduchosti, zároveň je kompaktní a odolá i v náročných klimatických podmínkách. Lampa svým zářivým světlem dokonale zvýrazňuje venkovní prostor, odhaluje architektonické detaily, osvětluje cesty nebo vzrostlé keře a stromy.

Moderní design a racionální tvary

Stolní lampa Fragile je směsicí geometrických tvarů, v jejíž formě se nachází pozůstatky minulosti a v materiálu emoce. Sklo neodhaluje pouze zdroj světla; vypovídá také o čistotě, lehkosti a o tom, jak design splývá s okolím. Návrh nové lampy připomíná historické olejové lampy nebo svíčky, proto designér použil k její výrobě sklo, které vyjadřuje křehkost současného okamžiku.

Krása v každém prostoru

Novou světelnou řadu Ambrosia Vertical lze jednoduše přeměnit na modulární systém, jež se dokáže přizpůsobit jakémukoli prostoru umožňující vytvářet vertikální světelné kompozice a kombinovat různé velikosti lamp. Štíhlý design se vrací k nadčasovému trubicovému světlu vytvářející dokonalou scénu v každé místnosti s maximálním světelným výrazem a minimalistickou strukturou. 

Design vyprávějící příběhy

Pro designéry George Yabua a Glenna Pushelberga je design o vyprávění příběhů. Platí to i o jejich novém modelu Konoha; jednoduchém a nenápadném nástěnném svítidlu se stínidlem otáčející se o 360°. Lampa vytváří teplé ambientní až intimní osvětlení, jejíž dvě funkce našeptávají, jaký typ osvětlení kolem sebe v daný moment potřebujeme. Konoha naše přání v okamžiku plní.

Paprsky světla v prostoru

Kreslení tenkých paprsků světla v prostoru, přičemž každý z nich směřuje libovolným směrem. Designér Joan Gaspar vytvořil závěsné svítidlo Fris, které nabízí univerzální a funkční design pro přesné osvětlení jakéhokoliv typu prostoru. Stejně tak umožňuje kombinaci sady svítidel v různých velikostech a polohách, kde každé svítidlo směřuje svůj vlastní samostatný paprsek světla přesně tam, kam potřebujete.

 

 

 

No items found.
související svítidla
No items found.